ZÁLOG

 Az ACZÉL ZÁLOGHÁZAK Budapesten 4 zálogfiókot működtetnek. Bármelyik üzletünkben azonnal készpénzhet juthat ha fedezetként otthagyja értékét. Mindössze néhány percig tart az egész. Nálunk eladhatja, de zálogba is teheti értéktárgyait, amit később visszaválthat.
 
 Hogy is van ez?
Készpénz 3 perc alatt, 3 lépésben:
 
1. Becsüseink körültekintően és óvatosan megvizsgálják a zálogtárgyat, és ajánlanak egy összeget.
Illetve gyakori ügyfél esetén ellenőrzi személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatásával a zálogosító adatait a rendszerben a pénzmosási törvény miatt.
A 2.pontban szereplőkön kívül még tartalmazza a zálogjegy az elhelyezés idejét, a türelmi idő végét, és egy előzetes kalkulációt a kiváltáskor várható összegről kamatokkal és kezelési díjakkal, plusz a szerződési feltételeket pontokba szedve.

 
2. Megírják a sorszámmal ellátott zálogjegyet, amelyen szerepel a zálogtárgy megnevezése, súlya, anyaga és finomsága, illetve a kölcsönzött összeg.
Tartalmazza még a zálogjegy az elhelyezés idejét, a türelmi idő végét, és egy előzetes kalkulációt a kiváltáskor várható összegről kamatokkal és kezelési díjakkal, plusz a szerződési feltételeket pontokba szedve.
A zálogjegy hátoldalán egy általános ügyfél tájékoztató olvasható.
3. Kifizetik a megbeszélt összeget.
 
 Ennyire egyszerű...és a zálogkölcsönhöz nincs szüksége:
-jövedelem igazolásra
-közüzemi számlára
-kezesre
 

Mire használható a záloghitel?

Bármire! Készpénzt adunk amit bármire költhet.


Miért jobb mint más hitel?

Diszkrét! Gyors és egyszerű! Előre tervezhető. Nem kell hozzá ingatlanfedezet, közüzemi számla, kezes, stb. Nincs számlavezetési díj, kártyadíj. Nem marad adóssága utána. Nem zaklatja senki telefonon vagy levélben. Nem kell mástól kölcsön kérni.

 

 
 Köszönjük a sok éves bizalmat!
 
ACZÉL ZÁLOGHÁZAK
" Lehetőséget adunk... "